top of page

Grootste datalek ooit bedreigt megafusieIn de Verenigde Staten van Amerika dreigt de overname van internetgigant Yahoo! door de Amerikaanse telecomreus Verizon Wireless te stranden na bekendmaking van een datalek uit 2013 dat miljarden Yahoo!-accounts heeft getroffen. Yahoo! meldde dit datalek in de zomer van 2016 in het kader van de overname door Verizon. Als de fusie inderdaad niet doorgaat is dit een kentering in op het gebied van privacy en databescherming: voortaan kan een datalek ook gevolgen hebben op wezenlijke elementen van uw bedrijfsstrategie. Kortom: privacy is niet langer alleen een zaak van toezichthouders, maar is ook van wezenlijk belang voor ondernemers die hun bedrijf duurzaam willen laten groeien.

Het bovenstaande roept natuurlijk enkele urgente vragen op. Hoe heeft u de beveiliging van uw bedrijfs-email geregeld? Kent u de risico's die u loopt op het gebied van databescherming? En die van uw overname partner? Neemt u voor meer informatie contact op met Certafin B.V.


Certafin B.V.

Bezoekadres: Van Heuven Goedhartlaan 11a 1181 LE Amstelveen


Postadres:

Postbus 18

1181 AA Amstelveen


Telefoon:

020-710 5050


E-mail:Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page