October 5, 2017

Please reload

Recente berichten

Barbie en bedrijfscultuur: datalekken als integriteitsprobleem

April 6, 2018

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Grootste datalek ooit bedreigt megafusie

January 6, 2017

 

 

In de Verenigde Staten van Amerika dreigt de overname van internetgigant Yahoo! door de Amerikaanse telecomreus Verizon Wireless te stranden na bekendmaking van een datalek uit 2013 dat miljarden Yahoo!-accounts heeft getroffen. Yahoo! meldde dit datalek in de zomer van 2016 in het kader van de overname door Verizon. Als de fusie inderdaad niet doorgaat is dit een kentering in op het gebied van privacy en databescherming: voortaan kan een datalek ook gevolgen hebben op wezenlijke elementen van uw bedrijfsstrategie. Kortom: privacy is niet langer alleen een zaak van toezichthouders, maar is ook van wezenlijk belang voor ondernemers die hun bedrijf duurzaam willen laten groeien.

Het bovenstaande roept natuurlijk enkele urgente vragen op. Hoe heeft u de beveiliging van uw bedrijfs-email geregeld? Kent u de risico's die u loopt op het gebied van databescherming? En die van uw overname partner? Neemt u voor meer informatie contact op met Certafin B.V.

 

Certafin B.V.

Bezoekadres:
Van Heuven Goedhartlaan 11a
1181 LE Amstelveen

 

Postadres:

Postbus 18

1181 AA Amstelveen

 

Telefoon:

020-710 5050

 

E-mail:

info@certafin.com

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kantoor:                                

Parktoren, 6e verdieping

Van Heuven Goedhartlaan 11a

1181 LE Amstelveen                

Telefoon

T: 020 - 710 5050

Chamber of Commerce Amsterdam: 67191053

  • Facebook Social Icon

Postadres:

Postbus 18

1180 AA  Amstelveen