top of page

Certafin B.V.

Certafin BV is opgericht om organisaties te helpen bij de omgang met datalekken.

 

Hierbij kan gedacht worden aan het leveren van juridische documenten om te voldoen aan de wetgeving over de meldplicht bij datalekken, maar bijvoorbeeld ook aan het verzorgen van trainingen om het bewustzijn over datalekken binnen uw organisatie te vergroten.

Door onze samenwerking met technische partners zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zowel de techniek als de wetgeving.

 

Wij staan altijd klaar om u te helpen bij de omgang met datalekken!

Privacy awareness trainingen

Ongeveer 75% van de datalekken ontstaat door fouten door menselijk handelen. Veel werknemers zijn niet op de hoogte van de gevolgen die de wet meldplicht datalekken met zich meebrengt. Zo kan het laten slingeren van een USB-stick grote gevolgen hebben!

Certafin BV heeft praktische privacy awareness trainingen ontwikkeld die voor alle soorten organisaties handvatten biedt om op een goede manier om te gaan met de datalekken. Tijdens trainingen leren wij uw werknemer hoe zij datalekken kunnen herkennen, maar liever nog, om ze te voorkomen. Ook zullen wij ingaan op de vraag wat een werknemer moet doen als hij toch een datalek heeft veroorzaakt.

bottom of page